Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φλώρινα: Αρκούδα έφτασε αυλή σπιτιού - Τρομοκρατήθηκαν οι ένοικοι (videos)

Με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι χθες το βράδυ οι κάτοικοι στην Φλώρινα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μία αρκούδα έκανε την εμφάνιση της σε αυλή σπιτιού μέσα στην πόλη της Φλώρινας με αποτέλεσμα οι ένοικοι να τρομοκρατηθούν και να καλέσουν τις αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής, ανήρτησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους έτσι ώστε να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Μάλιστα, μία άλλη αρκούδα έκανε την εμφάνιση της σε περιοχή του Αμυνταίου η οποία προκάλεσε ζημιές σε κτηνοτροφική μονάδα και σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο έφαγε και πρόβατα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.