HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το πικάντικο σνακ από καρότο που μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου -Τραγανό και νηστίσιμο, έγινε viral με 12 εκατ. προβολές [βίντεο]

Την Μεγάλη Εβδομάδα, οι περισσότεροι νηστεύουν και επιλέγουν πιάτα χωρίς κρέας ή άλλες τροφές ζωικής προέλευσης όπως αυγά, γαλακτοκομικά κ.α.

Αυτές τις ημέρες που είμαστε στο σπίτι, όλοι μας μάθαμε να φτιάχνουμε τουλάχιστον ένα φαγητό καθώς οι συνταγές που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο κάνουν θραύση.

Βρίσκουμε κάθε μέρα και νέες ιδέες για λαχταριστά αλμυρά πιάτα, γλυκά αλλά και σνακ, που φτιάχνονται εύκολα και γρήγορα.

Το TikTok είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο που γίνονται αμέσως viral. Εκεί βρίσκεις απίθανα τρικ, challenges και όπως φαίνεται πλέον και ιδέες για συνταγές!

Η vegan foodie Tabitha Brown μοιράστηκε την ιδέα της για ένα πεντανόστιμο και πανεύκολο σνακ, που είναι vegan και υγιεινό. Μάλιστα, μπορείς να το φας αυτές τις ημέρες, καθώς είναι και νηστίσιμο.



@iamtabithabrown Carrot bacon❤️ ##tabithabrown ##veganbacon
♬ original sound - iamtabithabrown

Είναι φτιαγμένο από καρότο και η γεύση του είναι τόσο τραγανή, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα αλμυρά σνακ. Θα χρειαστείς 6 υλικά (μαζί με τα καρότα).

Αυτό που κάνει είναι να καθαρίσει κατά μήκος τα καρότα με έναν αποφλοιωτή, δημιουργώντας μακριές, λεπτές λωρίδες. Αφού φτιάξει αρκετές λωρίδες, σειρά έχουν τα καρυκεύματα. Εκεί κρύβεται όλο το μυστικό.

Σε ένα μπολ, βάζει σάλτσα μαγειρικής (τύπου μπάρμπεκιου), σιρόπι σφένδαμου, σκόνη σκόρδου, πάπρικα και μείγμα κρεμμυδιού με πιπέρι και τα ανακατεύει καλά.

Στη συνέχεια, προσθέτει στο πικάντικο μείγμα μπαχαρικών τα καρότα και τα μουλιάζει για 2 λεπτά.

Τέλος, βγάζει τα καρότα από το μπολ και τα βάζει σε ένα ταψί στον φούρνο στους 190C για μερικά λεπτά.

Θα έχεις ένα crispy σνακ, που μπορείς να απολαύσεις το βράδυ με το κρασί σου, αντί για τσιπς και γαριδάκια.

Το βίντεο στο TikTok έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας 12,6 εκατ. προβολές!


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια