Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βασίλης Κικίλιας: Η φωτογραφία του με φουντωτό μαλλί λόγω καραντίνας έγινε viral!

Τελείως διαφορετικός εμφανίστηκε σε σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Υπουργός Υγείας έχει αποκτήσει ιδιαίτερα… φουντωτό σγουρό μαλλί, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το κοντοκουρεμένο που τον έχουμε συνηθίσει.

Λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τα κομμωτήρια είναι κλειστά κι έτσι ο Βασίλης Κικίλιας δεν μπορεί κουρευτεί και να ανανεώσει το look του.

Οι φωτογραφίες του Υπουργού Υγείας με το νέο μαλλί δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αμέτρητα memes και να γίνουν δεκάδες χιουμοριστικά σχόλια στο twitter.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις, φαίνεται πως πρώτη στις επιθυμίες των Ελλήνων πολιτών για πράγματα που θα κάνουν μετά την καραντίνα, είναι μία επίσκεψη στο κομμωτήριο!


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.