Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Welt: «Αφήστε την Ευρώπη πηγαίνετε διακοπές στην Τουρκία - Έχει κάνει θετικά βήματα στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού»

Την ώρα που η Ελλάδα βομβαρδίζεται με σκεπτικιστικά δημοσιεύματα, η WELT, ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά δίκτυα προέτρεψε τους Γερμανούς, αν πάνε διακοπές το καλοκαίρι, να πάνε στην Τουρκία, αφού σύμφωνα με το κανάλι έχει κάνει σημαντικά βήματα στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Μάλιστα στον «χορό» των αρνητικών δημοσιευμάτων για την Ελλάδα έχουν μπει εκτός από τους Γερμανούς και άλλες βόρειες χώρες, όπως οι Σουηδοί.

Το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι πρότεινε στους πολίτες να αφήσουν την Ευρώπη και να μεταβούν για καλοκαιρινές διακοπές στην Τουρκία, η οποία σύμφωνα με το κανάλι «έχει πάρει μέτρα».

H Welt αναφέροντας πως η Τουρκία αποτελεί σημαντικό κέντρο για τους Γερμανούς και είπε πως με την πτώση των κρουσμάτων, προβλέπεται πως σε αυτή την σεζόν θα προτιμηθεί ιδιαίτερα.

Η επιδημία του κορωναϊού, έθεσε υπό την επίδραση της την Ευρώπη. Οι τουριστικές δραστηριότητες που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα έσοδα της Ευρώπης, υπό την επίδραση της επιδημίας επισκιάστηκαν.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, σε δήλωση που έκανε τις προηγούμενες μέρες, ανέφερε πως η ταξιδιωτική προειδοποίηση που ισχύει παρατείνεται ως τις 15 Ιουνίου.

Ο Μάας ανέφερε πως ελπίζει πως μετά από εκείνη την ημερομηνία δεν θα χρειαστούν ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις, ενώ σε εκπομπή της Alman Die Welt,  εξετάστηκαν οι σημαντικοί προορισμοί διακοπών της Ευρώπης.

Η Welt ανέφερε πως δημοφιλείς προορισμοί διακοπών ξένων τουριστών όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία έχουν μεγάλο ρίσκο και πρόσθεσε πως σε αυτές τις χώρες φέτος θα υπάρχει μόνο εσωτερικός τουρισμός.

Η Welt ανέφερε πως ο τουρισμός στην Γαλλία μπορεί να αρχίσει μόνο στο τέλος του χρόνου και ότι η Ιταλία αποκλείεται σαν επιλογή

Υπογραμμίστηκε επίσης πως κάποια μέτρα προστασίας που συζητούνται στην Ιταλία, όπως παραλίες με πλέξιγκλας, μάσκες, αρμόδιοι παραλιών κ.α. είναι εκτός πραγματικότητας.

Η Welt ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες χώρες που ξεχωρίζουν από πλευράς ταξιδιωτικών συνθηκών και πρόβαλε ως τέτοια την Τουρκία, προβλέποντας πως με την πτώση των κρουσμάτων θα προτιμηθεί σαν επιλογή.

Η Welt τόνισε πως  στον αγώνα ενάντιο στον ιό, η Τουρκία έχει κάνει θετικά βήματα, πως στις τουριστικές περιοχές υπάρχουν πιστοποιητικά καθαριότητας και ότι υπάρχουν και τα σχετικά κέντρα ελέγχου.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.