Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

"Οδηγίες για το Πάσχα": Οι Αγαμοι θύται επέστρεψαν με νέα σκετσάκια στο Youtube (VIDEO)

Οι «Άγαμοι θύται» συμπλήρωσαν τριάντα χρόνια και ετοίμασαν μια σειρά η οποία θα προβάλλεται πλέον μέσω του διαδικτύου.

Επιστρατεύοντας το χιούμορ τους προσπαθούν μέσα από τα βίντεο τους να κάνουν καλύτερες, τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης.

Έτσι, δημοσίευσαν στο Youtube το πρώτο τους ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδύεται μια γιαγιά και περιγράφει πως περνάει τις μέρες της καραντίνας, ενώ παράλληλα δίνει οδηγίες στον Σπύρο Παπαδόπουλο για το Πάσχα και το νέο του διαφημιστικό.
ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.