Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ολοκληρώθηκε η 10η ρωσοτουρκική περιπολία στο Ιντλίμπ – Πετροπόλεμος και… αυγά στα τεθωρακισμένα (pics/vid)

Πραγματοποιήθηκε η 10η κοινή περιπολία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με τον ρωσικό στρατό στην περιοχή M4 του αυτοκινητόδρομου στο Ιντλίμπ της Συρίας.

Η πρώτη κοινή ρωσοτουρκική περιπολία πραγματοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο M4, στην περιοχή αποκλιμάκωσης στο Ιντλίμπ στις 15 Μαρτίου 2020, η δεύτερη στις 23 Μαρτίου, ενώ ακολούθησαν περιπολίες στις 8, 21, 23, 28 και 30 Απριλίου. Τον Μάιο τα στρατεύματα βγήκαν στους δρόμους στις 5 και στις 7 του μήνα, με τη δέκατη περιπολία να λαμβάνει χώρα σήμερα 12/05/2020.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το πεδίο στο OnAlert.gr

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.