Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πώς επαναλειτουργούν από σήμερα και έως τις 11 Μαΐου οι ανοικτοί αθλητικοί χώροι

Με βάση το σχέδιο για τον αθλητισμό που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει τα εξής:

– Στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα επιτρέπονται από σήμερα Δευτέρα 04 Μαΐου έως τις 11 Μαΐου, οι προπονήσεις αποκλειστικά για τους πρωταθλητές μας που είτε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε την διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η επανεκκίνηση των προπονήσεων, στο Α’ ΔΑΚ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Επιτρέπεται για το κοινό η χρήση των εξής ανοικτών αθλητικών χώρων:

- Στο υπό διαμόρφωση βοηθητικό γήπεδο πίσω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.
- Στο βοηθητικό γήπεδο (ρίψεις) απέναντι από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.
- Σε όλα τα γήπεδα και χώρους στο άνω μέρος της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού.
- Σε αυτή τη χρονική φάση το Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο παραμένει κλειστό.

Για την σταδιακή και ασφαλή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας σε ό, τι αφορά συλλόγους, αθλήματα κ.α. χώρους άθλησης, θα υπάρξει έγκαιρα νεότερη ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι για τους αθλητικούς χώρους που τίθενται από σήμερα σε λειτουργία, έμφαση με βάση την ατομική ευθύνη, θα πρέπει να δίνεται από τους εμπλεκόμενους στα μέτρα προστασίας και υγιεινής.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.