Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στο «1520» καταγγελίες για φαινόμενα συγχρωτισμού στα μαγαζιά

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση, στην τηλεφωνική γραμμή 1520 θα μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν καταστήματα στα οποία υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων.

«Το κάθε κατάστημα θα πρέπει να αναγράφει στην είσοδο πόσα άτομα πρέπει να είναι συνολικά μέσα. Δεν μπορεί να μπει κάποιος σε ένα κομμωτήριο αν δεν φοράει μάσκα, δηλαδή ένα κάλυμμα προσώπου. Υπάρχει η γραμμή 1520 που μπορούν να γίνονται καταγγελίες. Δεν θέλουμε να επιβάλουμε πρόστιμα» είπε ο κ. Παπαθανάσης στο STAR.

Για τις οργανωμένες παραλίες είπε πως «αισθάνομαι πως θα τις ανοίξουμε εντός του Μαΐου (...) με κάποιους κανόνες. Κάθε βήμα τη φορά».

«Τη Δευτέρα 4 Μαΐου όποιος και όποια θέλει μπορεί να πάει στην παραλία να κάνει ένα μπάνιο και να φύγει, όχι να κάτσει», είπε ο κ. Παπαθανάσης.

«Η μάσκα είναι ένα μέτρο ατομικής προστασίας. Όταν ξεκίνησε η κρίση είχαμε 500.000 μάσκες και σήμερα έχουμε αποθέματα 25 εκατομμύρια και βιομηχανίες», ανέφερε.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.