Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στους 162 οι νεκροί από κορονοϊο στην Ελλάδα – Κατέληξαν δύο γυναίκες στο ΝΙΜΙΤΣ

Αυξήθηκε ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το OPEN, δύο γυναίκες που νοσηλεύονταν στο ΝΙΜΙΤΣ έχασαν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα άνω των 90 ετών κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή μία 85χρονη.

Και οι δύο γυναίκες είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Έτσι, τα θύματα του Covid-19 στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 162, καθώς στην χθεσινή ενημέρωση είχε γίνει λόγος για 160 νεκρούς.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.