Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σοκ!!! Καρατόμησε τη 17χρονη πρώην του και έβαλε το κεφάλι σε αλουμινόχαρτο

Ένα 17χρονο κορίτσι αποκεφαλίστηκε από τον πρώην σύντροφό της αφού τον χώρισε, προκαλώντας σοκ στη Σουηδία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Βίλμα Άντερσον εξαφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου 2019 και η αστυνομία βρήκε ένα «μέλος» της 2 βδομάδες αργότερα, που στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως ήταν το κεφάλι της.

Οι Αρχές προχώρησαν τότε στη σύλληψη του πρώην φίλου της Αχμέντ Σαμπάζ, ο οποίος τώρα κατηγορείται για τη δολοφονία της, κάτι το οποίο αρνείται.

Συγκεκριμένα ο Σαμπάζ κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τη Βίλμα, όταν εκείνη πήγε να μαζέψει τα πράγματά της, και ότι τύλιξε το κεφάλι της σε αλουμινόχαρτο, κρύβοντάς το στο σπίτι του.


Οι κατηγορίες εναντίον του 23χρονου ανακοινώθηκαν την περασμένη βδομάδα σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Σουηδία, που έχει τη φήμη μίας από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου.

Σύμφωνα με την ανθρωπιστική οργάνωση HRS, ο ύποπτος έχει γεννηθεί στο Ιράκ και πήρε τη σουηδική υπηκοότητα το 2014.

Πληροφορίες τις εφημερίδας Expressen αναφέρουν ότι ο Σαμπάζ, αφού αποκεφάλισε το ανήλικο κορίτσι, στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι της σε έναν ταξιδιωτικό σάκο αφού το «συσκεύασε» με ταινία και αλουμινόχαρτο.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του 23χρονου βρήκαν ίχνη αίματος στο πάτωμα αλλά και «ίχνη της Βίλμα» σε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Μέχρι στιγμής το υπόλοιπο σώμα της άτυχης κοπέλας δεν έχει ακόμα βρεθεί.

«Ο ύποπτος διατήρησε ένα μέλος για άγνωστους λόγους και ξεφορτώθηκε το υπόλοιπο σώμα» αναφέρει η αστυνομία.

«Θέλουμε να βρούμε την κόρη μας. Είναι απολύτως απάνθρωπο να το περνάμε όλο αυτό, οπότε μην σταματήσετε να αναζητάτε τη Βίλμα» είπε η μητέρα της σε σουηδικά Μέσα.

Από την πλευρά του ο Σαμπάζ αρνείται όλες τις κατηγορίες με το επιχείρημα ότι «ξεχνάτε ότι ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσα και με το οποίο ζούσα τέλεια».

Η δίκη για την δολοφονία της 17χρονης αναμένεται να ξεκινήσει στις 26 Μαΐου.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.