Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επανέναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, τη Δευτέρα 18/5/2020

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 για σπουδαστές άνω των 11 ετών και στο πλαίσιο των προϋποθέσεων που έχει θέσει Υπουργείο Πολιτισμού (09/05/2020).

Επιπλέον, η Διοίκηση του Ωδείου αναμένει και τα  υγειονομικά πρωτόκολλα που θα παράσχουν συγκεκριμένες οδηγίες για την ασφαλέστερη λειτουργία των Ωδείων και τα οποία θα γνωστοποιηθούν στους σπουδαστές, στους εκπαιδευτικούς και στο διοικητικό προσωπικό, προκειμένου να υπάρχει ασφαλής λειτουργία.

Όσον αφορά στους σπουδαστές κάτω των 11 ετών, η Διοίκηση του Ωδείου αναμένει, επίσης, νεότερη ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού μετά από εισήγηση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπ. Υγείας  και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας.

Μετά από ερώτημα της Προέδρου του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Τερζίδου, προς το Τμήμα Μουσικής Εκπαίδευσης του Υπ.Πολιτισμού, αποσαφηνίστηκε ότι οι κάτω των 11 ετών σπουδαστές συνεχίζουν τα μαθήματα με τις μεθόδους της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.


«Είναι σαφές ότι η Πανδημία του Covid-19 μας θέτει σε μία δυναμική κατάσταση, κατά την οποία οι οδηγίες που λαμβάνουμε από τα αρμόδια Υπουργεία δύνανται να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Για τον λόγο αυτό, καλούμε μαθητές και γονείς να παρακολουθούν στενά την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία και να επικαιροποιούν τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει στην  αίτηση εγγραφής τους όποτε αυτά τροποποιούνται» δήλωσε η Πρόεδρος του Ωδείου, Μαρία Τερζίδου.

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Το πρόγραμμα μαθημάτων που θα ακολουθηθεί τις επόμενες εβδομάδες  και το οποίο επεξεργάζονται ήδη οι εκπαιδευτικοί και η Διεύθυνση του Ωδείου, θα έχει κύριο στόχο να γίνουν οι απαραίτητες αναπληρώσεις σε όλους τους μαθητές του Ωδείου. Προετοιμαζόμαστε, λοιπόν, για την πρώτη ημέρα επανέναρξης του Ωδείου και ευχόμαστε τη γρήγορη αλλά και ασφαλή για την Δημόσια Υγεία ολική επαναφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.