Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πανελλαδικές 2020: Πότε ξεκινούν οι προπονήσεις υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών

Κρίσιμη κρίνεται η τρέχουσα εβδομάδα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2020 που στοχεύουν σε ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ), στρατιωτικές και αστυνομικές Σχολές.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, υποστήριξε ότι «αυτό που μπορούμε να πούμε, με όση σιγουριά μας επιτρέπουν τα δεδομένα, είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα, οι υποψήφιοι των ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών, κ.λπ, που πρέπει να κάνουν προπονήσεις σε αγωνίσματα, γιατί θα εξεταστούν σε αυτά στις Πανελλήνιες 2020, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

Στην ΚΥΑ που συνυπογράφει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο σημείο που αναφέρεται στις Πανελλήνιες 2020 τονίζεται:

«Από 18 Μαΐου, όταν πλέον θα έχουν ελεγχθεί και δοκιμασθεί οι διαδικασίες και οι συνθήκες λειτουργίας και όταν πλέον θα υπάρχει περισσότερη πληροφορία σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα διευρυνθεί σταδιακά η χρήση και σε σωματεία και σε υποψηφίους ανωτάτων σχολών (ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ) που εξετάζονται σε αγωνίσματα αλλά και σε μεμονωμένους αθλούμενους πολίτες».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαυρωτάς ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η επαναλειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες), για το οποίο εξετάζει ειδικά μέτρα η επιτροπή λοιμωξιολόγων.ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.