HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πανελλαδικές 2020: Πότε ξεκινούν οι προπονήσεις υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών

Κρίσιμη κρίνεται η τρέχουσα εβδομάδα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών 2020 που στοχεύουν σε ΣΕΦΑΑ (ΤΕΦΑΑ), στρατιωτικές και αστυνομικές Σχολές.

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, υποστήριξε ότι «αυτό που μπορούμε να πούμε, με όση σιγουριά μας επιτρέπουν τα δεδομένα, είναι ότι από την επόμενη εβδομάδα, οι υποψήφιοι των ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών, κ.λπ, που πρέπει να κάνουν προπονήσεις σε αγωνίσματα, γιατί θα εξεταστούν σε αυτά στις Πανελλήνιες 2020, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις».

Στην ΚΥΑ που συνυπογράφει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο σημείο που αναφέρεται στις Πανελλήνιες 2020 τονίζεται:

«Από 18 Μαΐου, όταν πλέον θα έχουν ελεγχθεί και δοκιμασθεί οι διαδικασίες και οι συνθήκες λειτουργίας και όταν πλέον θα υπάρχει περισσότερη πληροφορία σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα διευρυνθεί σταδιακά η χρήση και σε σωματεία και σε υποψηφίους ανωτάτων σχολών (ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικές Σχολές κλπ) που εξετάζονται σε αγωνίσματα αλλά και σε μεμονωμένους αθλούμενους πολίτες».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μαυρωτάς ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η επαναλειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες), για το οποίο εξετάζει ειδικά μέτρα η επιτροπή λοιμωξιολόγων.



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια