Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

25 πράγματα που δεν ήξερες ότι οι γυναίκες βρίσκουν σέξι σε έναν άντρα

Αν νομίζετε ότι ξέρετε καλά το αντίθετο φύλο κάνετε λάθος, καθώς υπάρχουν ορισμένα πράγματα που για έναν περίεργο λόγο οι γυναίκες βρίσκουν σέξι σε έναν άντρα.

Πολλοί άντρες, όταν μιλούν για τα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά σε μια γυναίκα, η λίστα συνήθως περιλαμβάνει αρκετά μέρη του σώματος της. Πολλές γυναίκες από την άλλη, συνήθως βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα πράγματα που έχουν να κάνουν με την γλώσσα του σώματος, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που περπατά, ο τρόπος με τον οποίο κρατάει ένα ποτήρι, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο κουμπώνει το πουκάμισο του.

Φυσικά δεν εννοούμε ότι μια γυναίκα δεν θα εκτιμήσει τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά ενός άνδρα, ωστόσο πολλές γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά αρκετά πράγματα που κάνει ένας άντρας στην καθημερινότητα του. Το αστείο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι οι άντρες δεν καταλαβαίνουν καν ότι κάνουν κάτι που βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες, και αυτό για τις ίδιες είναι ακόμα πιο σέξι.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια σύντομη λίστα με 25 πράγματα που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα σέξι.

1.Κρατάνε το τιμόνι του αυτοκινήτου με τα δύο δάχτυλα

2. Οδηγάνε έχοντας τον ένα αγκώνα στο παράθυρο

3. Βάζουν το χέρι τους στη μέση μιας γυναίκας, οδηγώντας την στη θέση της

4. Ακουμπάνε το χέρι τους ακριβώς πάνω από το γόνατο της σε ένα μπαρ

5. Τυλίγουν το χέρι τους γύρω από την μέση της

6. Βγάζουν ένα T-shirt με το ένα χέρι, πιάνοντας το από το πίσω μέρος στο ύψος κάτω από τον αυχένα

7. Πίνουν μια μπύρα κρατώντας το μπουκάλι με τα δύο δάχτυλα

8. Γυρίζουν τα μανίκια του πουκαμίσου τους μέχρι τους αγκώνες

9. Φορούν ένα ωραίο πουλόβερ

10. Τις κοιτούν με “χαμογελαστό” βλέμμα

11. Τους προσφέρουν το παλτό τους

12. Φτιάχνουν κάτι που χάλασε

13. Περνούν τα δάχτυλα τους μέσα από τα μαλλιά τους

14. Κάνουν μικροδουλειές στο σπίτι

15. Ακούνε προσεκτικά

16. Κάνουν κάτι ρομαντικό

17. Είναι καλοί με τα παιδιά

18. Αγκαλιάζουν ένα κουτάβι

19. Προσφέρουν την θέση τους στα ΜΜΜ

20. Τυλίγουν τα χέρια τους γύρω της

21. Χαλαρώνουν την γραβάτα τους

22. Διαβάζουν ένα βιβλίο

23. Μαγειρεύουν

24. Είναι παθιασμένοι με κάτι

25. Είναι αφοσιωμένοι σε μια εργασία



Πηγή



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.