Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αμφιλοχία: Πήγε στο Κέντρο Υγείας και συνελήφθη για δολοφονία-Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 31 χρόνια

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί πριν από 31 έτη, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας φέρεται το 1989 να είχε διαπράξει ανθρωποκτονία σε βάρος 25χρονης Γερμανίδας, στην πόλη Χάγκεν, του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Ο άνδρας έχοντας διαφύγει τη σύλληψη τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αμφιλοχία. Αισθανόμενος έντονη αδιαθεσία χθες, Τετάρτη, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και διαπιστώθηκε κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με την κατάσταση της υγείας του να μην επιτρέπει στην παρούσα φάση την έκδοσή του στις γερμανικές Αρχές.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.