Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έως 31 Μαΐου σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό

Για ακόμη 15 ημέρες όσοι επιστρέφουν την Ελλάδα είτε οδικώς είτε αεροπορικώς θα μπαίνουν σε 14ήμερη καραντίνα.

Αυτό ήταν ένα μέτρο το οποίο ίσχυε μέχρι τις 14 Μαΐου και αποφασίστηκε χθες η παράτασή του.

Όσοι μπαίνουν από το «Ελ. Βενιζέλος» στη χώρα θα υποβάλλονται αμέσως σε τεστ. Θα μεταφέρονται με έξοδα της Πολιτικής Προστασίας σε ξενοδοχείο, όπου θα παραμένουν για ένα βράδυ μέχρι την επομένη για να βγει το αποτέλεσμα. Αν το τεστ βγει θετικό θα δηλώνουν την διεύθυνση, όπου θα παραμείνουν για καραντίνα για 14 ημέρες.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.