HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και κατέληξε με 32 ράμματα από επίθεση σκύλου!

Θύμα επίθεσης από σκύλο έπεσε μια γυναίκα στην περιοχή των Αρχανών στην Κρήτη, την ώρα που βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται για 8η ημέρα ενώ οι γιατροί της έκαναν 32 ράμματα στο δεξί πόδι και αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπίσουν τον πυρετό που δεν έπεφτε. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο πόδι και στην πλάτη.

Μήνυση στον ιδιοκτήτη του σκύλου

Η 42χρονη γυναίκα προχώρησε χθες σε μήνυση εναντίον του γείτονα της και ιδιοκτήτη του σκύλου. Αστυνομικοί του Α’ Α.Τ. Ηρακλείου την επισκέφτηκαν χθες στο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου έδωσε κατάθεση. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο σκύλος της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της την ώρα που είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται μόλις 7 μέτρα πιο πάνω.

Ο σκύλος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και να την δαγκώνει με δύναμη στο πόδι και την πλάτη. Μάλιστα για να σωθεί του έδωσε το κινητό της τηλέφωνο στο οποίο φαίνονται οι δαγκωματιές του. Συγγενείς της άτυχης γυναίκας τη μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Στον ιδιοκτήτη του σκύλου θα επιβληθούν ειδικά πρόστιμα ενώ το σκυλί θα οδηγηθεί στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να ελεγχθεί. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια