HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κέρκυρα: Αναζητούν τον «δράκο της Λευκίμμης» μετά από καταγγελία 34χρονης για βιασμό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα μετά την καταγγελία 34χρονης για απαγωγή και βιασμό από 47χρονο, o οποίος είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξης για έξι βιασμούς νεαρών βρετανίδων τουριστριών, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019.

Ο εν λόγω βιαστής είχε γίνει γνωστός με τα ονόματα «δράκος της Λευκίμμης» και «δράκος του Κάβου», χαρακτηρισμός που του είχαν αποδώσει τα βρετανικά ΜΜΕ, λόγω της περιοχής στην οποία είχε κάνει τους βιασμούς.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 34χρονη από την Αλβανία είχε εξαφανιστεί για 48 ώρες πριν να εντοπιστεί σε καλύβα στην περιοχή Άγιος Πέτρος Λευκίμμης.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, corfutvnews.gr, η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον 47χρονο.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης ζει στη Λευκίμμη μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους που προβλέπουν να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ του έχει απαγορευθεί να φύγει από την Κέρκυρα.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια