Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ξεκινούν παρεμβάσεις αποκατάστασης κατολισθήσεων στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Αυτοψία στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου, όπου σημειώθηκε κατολίσθηση, πριν την είσοδο του οικισμού του Τόξου, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της  Τ.Κ. Εξοχής, κ. Χρήστο Τσίγγανο και τον  Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει το πρόβλημα- που ανέκυψε εξαιτίας των τελευταίων καιρικών συνθηκών-και επεσήμανε την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του οδοστρώματος, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Με την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι εργασίες ξεκινούν για την αποκατάσταση του προβλήματος, που θα διασφαλίσουν τις ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας. Το τεχνικό πρόγραμμα, συνεχίζεται, με την υλοποίηση έργων, που αναβαθμίζουν την περιοχή και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.