Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

44χρονος βιντεοσκοπούσε κρυφά νοσηλεύτριες στα αποδυτήρια νοσοκομείου

Με χειροπέδες βρέθηκε 44χρονος νοσηλευτής από τη Λεμεσό, μετά από καταγγελία που έγινε εναντίον του, για παράνομη βιντεογράφηση συναδέλφων του νοσηλευτριών. Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία με την ενδεδειγμένη διακριτικότητα.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου η σχετική καταγγελία έγινε από νοσηλεύτριες ιδιωτικού νοσηλευτηρίου οι οποίες κατέφυγαν στο ΤΑΕ Λεμεσού αναφέροντας ότι συνάδελφός τους τις βιντεογραφούσε κατά παράνομο τρόπο εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του αστυνομικού τμήματος Λεμεσού που ανέλαβαν την υπόθεση, ο ύποπτος φέρεται να τις βιντεογραφούσε κατά την παραμονή τους στον χώρο των αποδυτηρίων του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος, μέσω της κάμερας του κινητού τηλεφώνου που τοποθετούσε στον χώρο των αποδυτηρίων, όπου οι συναδελφισσές του νοσηλεύτριες άλλαζαν τα ρούχα τους, κατέγραφε και αποθήκευε σχετικές εικόνες στο κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μετά την καταγγελία ο 44χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος παραδέχτηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Το δικαστήριο όπου οδηγήθηκε χθες, υιοθετώντας τη μαρτυρία που κατατέθηκε εναντίον του, έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες, ώστε να δοθεί η χρονική ευχέρεια για ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων και ερευνών. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.