Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έτσι θα ταξιδεύουμε με πλοία: Έλεγχοι πριν τον απόπλου, πληρότητα στο 50%, πρόστιμα στους παραβάτες

Στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της πολιτικής του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, δίνοντας και το στίγμα του πολύ διαφορετικού τρόπου με τον οποία θα κινηθεί φέτος η ακτοπλοΐα.

Καταφέραμε να περιορίσουμε τα κρούσματα στα νησιά και υπάρχουν νησιά χωρίς κανένα κρούσμα, διασφαλίσαμε την επικοινωνία μεταξύ ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Και στη β΄φάση διαχείρισης της πανδημίας, που περιλαμβάνεται η άρση περιοριστικών μέτρων, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τις συμβουλές των ειδικών, εξήγησε ο υπουργός, προσθέτοντας πως το χρονοδιάγραμμα για ετοιμάζεται.

Ο κ. Πλακιωτάκης υπενθύμισε πως έως τις 18 Μαΐου ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης στα νησιά και αναφορικά με την επαναλειτουργία της ακτοπλοΐας, έκανε λόγο για πληρότητα επιβατών στο 50% αλλά και καμπίνες ανά έναν επιβάτη, εκτός κι αν πρόκειται για οικογένειες.Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα θα λαμβάνει πρόστιμα, σημείωσε, ενώ δεν θα έχει και τη δυνατότητα να ταξιδέψει το εκάστοτε πλοίο, αφού θα γίνεται έλεγχος από το λιμενικό πριν τον απόπλου.

Ερωτηθείς για τα καλοκαιρινά μπάνια και τις παραλίες, ο κ. Πλακιωτάκης υπενθύμισε πως τα μπάνια επιτρέπονται σε μη οργανωμένες παραλίες τηρώντας αποστάσεις και πως εφόσον δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα το λιμενικό «θα κάνει τη δουλειά του».

Σχετικά με τις οργανωμένες παραλίες είπε πως περιμένουμε να γνωστοποιηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια των λουομένων.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.