Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 50.000 τα κρούσματα στην Σαουδική Αραβία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού Σαουδική Αραβία ξεπέρασε σήμερα τις 50.000, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του ίδιου υπουργείου, καταγράφηκαν 2.840 νέα περιστατικά μόλυνσης, με το συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων περιστατικών να φτάνει στα 51.980 περιστατικά.

Ο συνήθης ημερήσιος αριθμός των περιστατικών ήταν περίπου στα 1.500, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 10 στους 302 θανάτους, όπως δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος στην κρατική τηλεόραση.

Η Σαουδική Αραβία είχε αναφέρει το πρώτο περιστατικό μόλυνσης από την πανδημία COVID-19 στις 2 Μαρτίου, αρκετές εβδομάδες μετά το αρχικό ξέσπασμα στην Ασία.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.