Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να αμελήσεις να κάνεις με το που χωρίσεις

Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και κανένας χωρισμός δεν είναι ρόδινος. Γι’αυτό και είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος όταν χωρίζεις πως πάλεψες αρκετά για να κρατηθεί η σχέση σου υγιής.

Αν όμως το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλάει τότε οι χωριστοί δρόμοι είναι ίσως το ιδανικό σενάριο για να μπορέσετε και οι δύο να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας.

Τι πρέπει να κάνεις όμως οπωσδήποτε με το που χωρίσεις, σύμφωνα με το faysbook.gr:

#1. Επικεντρώσου στην υγεία της ψυχής και του σώματός σου- Πρωταρχική σημασία τώρα έχει το να νιώσεις καλά ψυχικά και σωματικά ώστε να μπορέσεις στο μέλλον να μπεις σε μια νέα σχέδη χωρίς να κουβαλάς προβληματισμούς του παρελθόντος. Κάνε διαλογισμό, ξεκίνα γυμναστική και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή σου.

#2. Ξεκίνα ψυχανάλυση- Αν ο χωρισμός ήρθε μετά από χρόνια σχέσης τότε καλό θα ήταν να κάνεις ψυχοθεραπεία για να νιώσεις καλύτερα και πιο ήρεμη μέσα σου.

#3. Εμπιστεύσου τους φίλους σου- Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να στηριχθείς στους φίλους σου σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Είναι επίσης μια καλή περίοδος να δοκιμάσεις τους φίλους σου και να δεις ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σου.

#4. Φρόντισε την εικόνα σου – Η έλλειψη προσοχής στον εαυτό μας είναι ένας από τους λόγους που οδηγούμαστε σε έναν χωρισμό. Παύουμε να σκεφτόμαστε την εξωτερική μας εμφάνιση, παίρνουμε βάρος, αμελλούμε την περιποίησή μας και σιγά σιγά χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε εσένα και προσπάθησε να αποκτήσεις κάποιες ρουτίνες ομορφιάς που θα τις έχεις στη συνέχεια για όλη σου τη ζωή.

#5. Βρες ομάδες στήριξης – Συζήτησε το πρόβλημά σου με άτομα που ξέρεις ότι έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Μπορείς να βρεις online πολλές ομάδες που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να σταθείς και πάλι στα πόδια σου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.