HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΔΟΕ: Αποκάλυψε 850.000 ακατάλληλες μάσκες - Θα διοχετεύονταν στην ελληνική αγορά

Το ΣΔΟΕ αποκάλυψε και εντόπισε περισσότερες από 850.000 ακατάλληλες προστατευτικές μάσκες που θα διοχετεύονταν στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για μάσκες που προσπάθησαν κάποιοι να εισάγουν στη χώρα μας χωρίς τις απαραίτητες προδιαγραφές και διεθνείς σημάνσεις.

Οι περισσότερες προέρχονταν από την Κίνα ενώ άλλες από το Μπαγκλαντές. Σχετικές ανακοινώσεις έκανε τη Δευτέρα στο Τελωνείο Αεροδρομίου ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.

Σημειώνεται ότι οι μάσκες είχαν παραλήπτη εισαγωγικές εταιρείες, οι οποίες στη συνέχεια θα τις διοχέτευαν στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, τη Δευτέρα στο Τελωνείο Αεροδρομίου ο Γιώργος Πιτσιλής παρέλαβε τη δεύτερη παρτίδα ειδικών προστατευτικών στολών από τον κορωνοϊό, τις οποίες θα φορούν οι τελωνειακοί.

Πρόκειται για 700 ειδικές στολές οι οποίες θα δοθούν με προτεραιότητα σε υπαλλήλους σε τελωνεία με μεγάλη κίνηση όπως του Αεροδρομίου, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης κ.λπ.

Η δήλωση Πιτσιλή

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Πιτσιλής ανέφερε: ««Στην ΑΑΔΕ αντιμετωπίσαμε την κρίση επιτυγχάνοντας τη διαρκή και ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας σε ολόκληρη τη χώρα. Άμεση προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της υγείας των στελεχών και η διασφάλιση ποιότητας και αποτελεσματικότητας των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Αποστολή μας είναι, εκτός από την είσπραξη δημοσίων εσόδων και την ομαλή ροή των αγαθών από και προς την Ελλάδα, η περιφρούρηση της δημόσιας υγείας μέσα από τους ποιοτικούς ελέγχους προϊόντων που αφορούν σ’ αυτήν. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας που καθημερινά υπερβάλουν εαυτούς για να υπηρετήσουν πιστά το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Συγχαρητήρια για την υπευθυνότητα, την εγρήγορση και την αποτελεσματικότητα»

Φωτογραφία από leo2014 από το Pixabay


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια