HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χαρδαλιάς: Κλείνει επ’ αόριστον η πλατεία της Αγίας Παρασκευής από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 21 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, ενώ όπως διευκρίνισε τα 11 εξ αυτών είναι σε δομή Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης, ενημέρωσε πως καταγράφηκε ένας ακόμα θάνατος από κορονοϊό στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι η διαδικασία της σταδιακής άρσης των μέτρων μας αφορά όλους» και πρόσθεσε: «Δεν έχει αλλάξει το καθημερινό μας στοίχημα».

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως: «Η έκβαση αυτής της φάσης κρίνεται στις λεπτομέρειες» και «Κάθε φορά που παρακάμπτουμε τις οδηγίες η επόμενη φάση της άρσης των μέτρων απομακρύνεται».

Αναφερόμενος στις εικόνες που είδαν τις προηγούμενες μέρες το φως της δημοσιότητας και αφορούσε καταστηματάρχες που εκμεταλλεύτηκαν τον όρο take away και προκάλεσαν συνωστισμό κόσμου έξω από καφέ μπαρ, ο κ. Χαρδαλιάς είπε: «Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε έλεγχους, καταγράφηκαν παραβάσεις και έγιναν συλλήψεις» ενώ έστειλε και μήνυμα πως:«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση».

Μιλώντας για το θέμα που προέκυψε το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε: «Δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν αλλά σε άτομα που αγνοούν τους κανόνες. Αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και θα παραμένει κλειστή από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί μέχρι νεωτέρας».


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια