Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Κατασκευή οδοφωτισμού στην 9η Επαρχιακή Οδό» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή οδοφωτισμού στην 9η Επαρχιακή Οδό», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το έργο, προϋπολογισμού 250.000,00€ με ΦΠΑ 24%,  χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών ΚΑΠ 2020 της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό, τον αναπτυξιακό της προγραμματισμό με έργα υποδομής, με την τοποθέτηση ηλιακών φωτιστικών οδών στην 9η επαρχιακή οδό, στην περιοχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και ειδικότερα από τη διασταύρωση του Πλαταμώνα μέχρι τα όρια του Οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα σε επιλεγμένα επικίνδυνα σημεία του δρόμου.

 Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Το έργο μας συνεχίζεται με την υπογραφή μιας ακόμη σημαντικής σύμβασης, για να βελτιώσουμε τον ηλεκτροφωτισμό στο οδικό δίκτυο, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την ανάδειξη της περιοχής»
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.