Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Την Πέμπτη τα πρώτα στοιχεία για την επίδραση στην πανδημία από το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας

Τα πρώτα πραγματικά στοιχεία που θα δείξουν την επίπτωση στην πανδημία από το μερικό άνοιγμα της οικονομίας, θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη το βράδυ. Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, «τόσες είναι οι μέρες που απαιτούνται για να δούμε αν το σταδιακό άνοιγμα των εμπορικών δραστηριοτήτων έχει - και σε τι βαθμό έχει - επίπτωση στην αύξηση της επιδημίας». Εάν αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για επίσπευση της άρσης των μέτρων. Αν υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, εφόσον το πρόβλημα της πανδημίας προηγείται, ανέφερε ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμη, ότι συνεχίζονται οι επισκέψεις του σε εστιατόρια, μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, με στόχο να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για τους καταναλωτές, μέχρι και το 80% του χώρου ενός εστιατορίου. «Αυτό θα γίνει με την χρησιμοποίηση μέρους και του εσωτερικού χώρου των καταστημάτων - εφόσον υπάρχει επαρκής φυσικός αερισμός - ώστε να μετατρέπεται ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος σε ημιυπαίθριο» όπως είπε.

Όταν ανακοινωθούν τα μέτρα, θα δοθούν πολύ ακριβείς οδηγίες, ακόμη και για το σημείο στο οποίο θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμιστήρες. Σε σύσκεψη δε, με τους κ.κ. Τσιόδρα, Χαρδαλιά και την ομάδα τους, «παρουσιάστηκαν όλα τα σενάρια με τις αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, των ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο, πώς θα μπαίνουν οι ανεμιστήρες, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα πλήρες και λεπτομερές σχέδιο για να αξιοποιήσουμε το μέγιστο δυνατό σε κάθε κατάστημα» γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.