Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες για την οδική ασφάλεια & τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας

Με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών, σε εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών,  οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, εφαρμόζονται σε διαβάσεις πεζών, θέσεις στάθμευσης, σήματα ΚΟΚ κ.α. κατά μήκος κεντρικών και δευτερευόντων οδικών αξόνων στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Παράλληλα, την τρέχουσα περίοδο  συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις για τις νέες στάθμευσης ΑμΕΑ στον αστικό ιστό.


Επιπλέον, στο πλαίσιο των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που τέθηκαν σε λειτουργία στην πόλη της Κατερίνης από την 1η Μαΐου, σύμφωνα με τις οποίες καταργήθηκε η στάθμευση «μονά ζυγά» σε οδούς στο κέντρο της πόλης (πλέον επιτρέπεται η στάθμευση στη μια μόνο πλευρά των δρόμων) τοποθετούνται οριοδείκτες  (πλαστικά κολωνάκια) οδοστρώματος για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης.

Τέλος κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, ενημερώνουν καθημερινά τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ τοποθετούν ειδικές ταινίες σήμανσης περιμετρικά των σημείων, που εκτελούνται οι παραπάνω εργασίες.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.