Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ Πιερικός

Μετά την κοινοποίηση της πρότασης αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου προς τους Βουλευτές του νομού Πιερίας, όπως αυτή συντάχθηκε από τις 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας κατόπιν αλλεπάλληλων τηλεδιασκέψεων,ο σύλλογος του Σ.Φ.Κ. Πιερικός θέλει να εκφράσει δημόσια την ικανοποίησή του για την άμεση επικοινωνία, καθώς και για την στήριξη προς τον σύλλογο από τους βουλευτές κ. Φώντα Μπαραλιάκο Βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ νομού Πιερίας και την κ. Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Πιερίας.

   Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην άμεση κινητοποίηση και των υπολοίπων βουλευτών μας, για το καλό του συλλόγου και της ΠΙΕΡΙΑΣ.Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.