Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αίγυπτος: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων και θυμάτων από κορονοϊό

Με 21 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της νόσου Covid-19 το τελευταίο 24ωρο, νέο ρεκόρ στην καταγραφή θανάτων, ανήλθε σε 503 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τον κορονοϊό στην Αίγυπτο.

Παράλληλα, με 495 νέα κρούσματα, που αποτελεί επίσης νέο ημερήσιο ρεκόρ καταγεγραμμένων μολύνσεων, ο συνολικός τους αριθμός έφτασε τα 8.476 στη χώρα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα 1.945 ασθενείς έχουν αναρρώσει τελείως, ενώ 2.416 άνθρωποι ήταν αρνητικοί στο διαγνωστικό τεστ για την covid-19.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.