Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας & των συνθηκών άρδευσης στον

Την καθημερινότητα των κατοίκων στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης βελτιώνουν οι εργασίες που εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου & τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη.

Ειδικότερα, στην Τ.Κ.Μοσχοποτάμου υλοποιήθηκαν συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία, ενώ αποκαταστάθηκαν αφενός βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο και αφετέρου τμήμα αγροτικής οδού, που υπέστη καθίζηση.

«Οι υπηρεσίες μας έχουν καταγράψει και επισημάνει τις θέσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Κατερίνης, οι οποίες χρήζουν παρέμβασης. Είναι ουσιαστικό έργο, καθώς αφορά στην καθημερινότητα των αγροτών και τη βελτίωση των οδών προσπέλασης στα αγροκτήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. Παράλληλα, μεριμνούμε για τη συνεχή και ομαλή άρδευση και για την ορθή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Συμεωνίδης.

Το πρόγραμμα παρεμβάσεων για την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων συνεχίζεται με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει η υπηρεσία, καθώς και με μισθωμένα μηχανήματα, στο σύνολο του Δήμου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.