Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΣΑΠ: Ξεκαθαρίζει για το “ψαλίδι” στα συμβόλαια των παικτών

Στη νέα τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Superleague (για τις μειώσεις 25% ή 33% στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών), φάνηκε και πάλι η αρνητική θέση των παικτών προς τις προτάσεις της Λίγκας.

Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (08/05) ολοκληρώθηκε η δεύτερη, «μαραθώνια» τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των 14 ομάδων της Superleague με το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, με θέμα τη διπλή πρόταση περικοπών των φετινών συμβολαίων των παικτών, που κατατέθηκε από το working group της Λίγκας,λόγω της οικονομικής κατάστασης που… διαμορφώνει ο κορονοϊός.

Στην τηλεδιάσκεψη υπήρξε μεγάλη ανάλυση των δεδομένων σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο του ΠΣΑΠ, η κουβέντα… τράβηξε πολύ χρονικά κι έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστεί εντός της ημέρας (09.05.2020), προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αυτό που… βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι πως η διάθεση από την πλευρά των παικτών, επί των προταθέντων από τη Superleague (25% εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και 33% εφόσον δεν γίνουν τα πλέι οφ), παραμένει απόλυτα αρνητική και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει πλέον ξεκάθαρη εικόνα ως προς τις αποφάσεις των αρχηγών και του ΠΣΑΠ.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.