Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αρνητική η πλευρά των ποδοσφαιριστών για «κούρεμα» των μισθών τους

«Όχι» είπαν οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ στην πρόταση της Super League 1 για μείωση της τάξης του 33% στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν συνεχιστεί και 25% εάν αυτό ολοκληρωθεί κανονικά.

Η πλευρά των ποδοσφαιριστών υποστηρίζει ότι οι ομάδες πήραν κανονικά τα χρήματά τους από την τηλεόραση, τους χορηγούς και τα εισιτήρια, άρα απορρίπτεται και η πρόταση για «ψαλίδι», ελέω των συνεπειών που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Μετά τις διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών, το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ αποφάσισε να ζητήσει νέα επαφή με τη Λίγκα για να απαντήσει στην πρόταση.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα soccerplus.gr, εάν δεν βρεθεί η «χρυσή τομή», ο σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών θα αντιπροτείνει κάθε ομάδα να διαπραγματευτεί ξεχωριστά για τις μειώσεις αποδοχών στους αθλητές της, ενώ δε αποκλείεται να αρχίσουν οι κινητοποιήσεις, που σημαίνει αποχή από τις προπονήσεις και τους αγώνες.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.