Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με θέα την Θάλασσα..

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες στην Μεθώνη με σκοπό να ολοκληρωθεί σύντομα το Αμφιθέατρο στο Πάρκο του 40, γνωστό ως Πάρκο Ανεμόμυλο, μια ιδανική τοποθεσία που προσφέρει μια φανταστική θέα προς την Θάλασσα.

Ήδη τα 3 σκαλοπάτια είναι έτοιμα αν και αρχικά η πρόσβαση δεν ήταν τόσο εύκολη εφόσον τα χόρτα δεν έχουν κοπεί, κάτι το οποίο διορθώθηκε κάπως με το πέρασμα των μεγάλων οχημάτων. Ας ελπίσουμε ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο θα φροντίσει το Τοπικό Συμβούλιο ή η Δημοτική Αρχή να σουλουπωθεί το Πάρκο του 40 όπου έρχονται τακτικά δημότες και επισκέπτες για να γευτούν την γαλήνη απολαμβάνοντας την θέα. Εξάλλου οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού έχουν λήξει και τα 8μηνα προγράμματα θα ανοίξουν σύντομα λύνοντας το θέμα της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού.

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον "Οδηγό Πιερίας"


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.