Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με όρους διαφάνειας, ταχύτητας και αντικειμενικότητας η χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας

Η έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας παραδόθηκε στα χέρια του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, και του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας, Αθανάσιου Μπαλέρμπα, από τον διοικητή της Άγγελο Μπίνη. Αυτή περιέχει προτάσεις για ενίσχυση της διαφάνειας στην απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.

Παραλαμβάνοντας την έκθεση που θα αποτελέσει πιλότο για όλο το Δημόσιο, καθώς στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία για την εφαρμογή ρεαλιστικών πολιτικών και μεταρρυθμίσεων ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «όλοι οι πολίτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό θα γίνεται με όρους αντικειμενικότητας, ταχύτητας και απόλυτης διαφάνειας, και επομένως και ισονομίας που είναι ένα βασικό ζητούμενο και στην εποχή μας».

Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι τα συμπεράσματα που περιλαμβάνονται στη μελέτη, θα αποτελέσουν βασικά σημεία σχετικού νομοσχεδίου.

Ο κ. Μπίνης επισήμανε από την πλευρά του ότι η έκθεση είναι ένα καινοτόμο εργαλείο που εισάγεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό Δημόσιο, ενώ ο κ. Μπαλέρμπας υπογράμμισε ότι ανοίγει νέους δρόμους για το Δημόσιο, καθώς θεμελιώνει μια νέα διοικητική κουλτούρα.

Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.