Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κακοποιούσε τη γυναίκα του οκτώ χρόνια - Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη

Καταστάσεις που θυμίζουν εφιάλτη ζούσε μία μητέρα επί οκτώ ολόκληρα χρόνια

Μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, υπέμενε για οκτώ συναπτά έτη, την σωματική, ψυχολογική αλλά και σεξουαλική κακοποίηση, από τον ίδιο της τον σύζυγο, σε περιοχή του δήμου Κισσάμου.

Η νεαρή μητέρα, ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και μάλιστα κακοποιείτο ακόμα και όταν ήταν έγκυος.

Η βίαιη συμπεριφορά, ξεκίνησε το 2012 και από τότε η μητέρα ζούσε έναν εφιάλτη δίπλα στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Τα βασανιστήρια που περνούσε, έγιναν γνωστά, όταν η ίδια αποφάσισε να καταγγείλει τον σύζυγο της στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του flashnewsgr, η καταγγελία έγινε την Πέμπτη 21 Μαϊου, οπότε και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.

Ο σύζυγος της αναμένεται να εξετασθεί από ψυχιάτρους και στη συνέχεια να απολογηθεί στις αρμόδιες αρχές.

ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.