Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με αντισιπτικά και γάντια εφοδιάζει τα μέλη του το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Ν. Πιερίας

Η Ένωση Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ν. Πιερίας, από την πρώτη στιγμή που λήφθηκαν τα μέτρα περιορισμού λόγο του κορωναϊού, βρέθηκε δίπλα στα μέλη της και παρείχε συνεχή ενημέρωση για ότι συνέβαινε στον κλάδο.

Σήμερα, με την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων, βρίσκεται πάλι δίπλα στους συναδέλφους
επαγγελματίες κομμωτές - τριες, συνεχίζοντας να ενημερώνει σωστά για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και για ότι νεώτερα συνεχίζουν να προκύπτουν για τον τομέα της κομμωτικής.

"Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε όλοι, πήραμε μια απόφαση σαν Σωματείο να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας τώρα στο ξεκίνημα της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων μας.

Επειδή τα μέτρα προστασίας επιβαρύνουν την ήδη βεβαρημένη τσέπη μας, παρέχουμε σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου μας γάντια προστασίας κατασκευής νιτριλίου και αντισηπτικό για τα χέρια προσφορά του ίδιου του Σωματείου!

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι πολύ προσεκτικοί και υπομονετικοί. Είμαστε δίπλα τους σε ότι θα χρειαστούν".

Εκ του Δ.Σ. της Ένωσης Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ν. ΠιερίαςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.