Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εξιχνιάσεις απάτης στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς τον Απρίλιο του 2020 σε ξεχωριστές περιπτώσεις κατάφερε και απέσπασε από 2 ημεδαπές γυναίκες τα χρηματικά ποσά των 446 ευρώ και 459,07 ευρώ αντίστοιχα, τα οποία κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό, για αγορά ηλεκτρονικής συσκευής μέσω διαδικτυακής αγγελίας πώλησης, χωρίς ωστόσο να έχουν παραλάβει τα προϊόντα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2019 απέσπασε από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, τα οποία κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, για αγορά 2 κινητών τηλεφώνων, μέσω διαδικτυακής αγγελίας πώλησης, χωρίς ωστόσο να τα έχει παραλάβει.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.