Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανησυχία εκφράζει η Ενωση Διοικητικών Δικαστών για διατάξεις του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου

Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με σημερινή ανακοίνωσή της, εκφράζει την ανησυχία της για ορισμένες διατάξεις του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου.

Ειδικότερα, η ανησυχία της Ένωσης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, επικεντρώνεται, ιδίως, στην πρόβλεψη «ταχύρρυθμων διαδικασιών περιβαλλοντικής αδειοδότησης, οι οποίες δεν θα διασφαλίζουν αντικειμενικώς τον πλήρη έλεγχο της τήρησης της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στις διατάξεις που αφορούν την έρευνα για υδρογονάνθρακες, στις διατάξεις για τις οικιστικές πυκνώσεις και στην κατάργηση του καθεστώτος προστατευόμενων περιοχών».

Ακόμη, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «δεν νοείται τέτοια σημαντικά νομοθετήματα να εισάγονται εν μέσω πανδημίας, όπου αντικειμενικά η δυνατότητα παρέμβασης των ενδιαφερόμενων φορέων, είναι περιορισμένη».

Μεταξύ των ενδιαφερομένων είναι και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, η οποία πλέον του ότι οι διοικητικοί δικαστές εκδικάζουν τις σχετικές περιβαλλοντικές διαφορές, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, έχει πραγματοποιήσει πέντε διημερίδες την τελευταία πενταετία, με θεματολογία σχετική με περιβαλλοντικά ζητήματα κάτι που επιβεβαιώνει διαχρονικά την ευαισθησία της Ένωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.