Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νοσηλεύτρια φωτογραφίζεται γυμνόστηθη για να «διώξει την ένταση» του κορονοϊού

Νοσηλεύτρια αποφάσισε να αποβάλει το στρες, βγάζοντας τα ρούχα της, σε μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική επίδειξη δρόμου στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει η New York Post, η νοσοκόμα είχε προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μάχη κατά του κορονοϊού για μεγάλο χρονική διάστημα και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να «ξορκίσει» τη δύσκολη εμπειρία.

«Εργαζόμουν επί 6 βδομάδες και έχω δει πολύ θάνατο, οπότε θέλησα να ανακατέψω την τέχνη με την παρουσίαση ώστε να διώξω την ένταση» είπε η γυμνόστηθη γυναίκα, η οποία φορούσε μία γυαλιστερή μάσκα αιλουροειδούς και κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο.
Η νοσοκόμα κάλυπτε με το αριστερό της χέρι το γυμνό της στήθος, ενώ με το δεξί «κάρφωνε» το μαχαίρι στην κοιλιά της.

«Το έκανα για να αποβάλω το στρες» τόνισε η γυναίκα που εργάζεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.