Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απάντηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Θεοφάνη Τερζόπουλου στη δημοτική παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Δράση. Από την πρώτη στιγμή που λόγω της πανδημίας, άλλαξαν οι τρόποι επικοινωνίας και λειτουργίας των συλλογικών οργάνων, η προσωπική μου μέριμνα ήταν και παραμένει η απόλυτη συμμετοχή όλων των Δημοτικών συμβούλων στις συνεδριάσεις  του οργάνου, καθώς και η διασφάλιση της δημοκρατικότητας των διαδικασιών.

Εργάστηκα σκληρά και συνεχίζω σε αυτήν την κατεύθυνση, να φέρω σε πέρας, την δυνατότητα να συνδεθούν όλοι οι σύμβουλοι σε μία συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
     
Από προηγούμενες δράσεις στις οποίες συμμετείχε ο Δήμος Κατερίνης που συνέβησαν μάλιστα κατά την διάρκεια της δικής σας διοίκησης,  υπήρχε η πρόβλεψη και ο εξοπλισμός για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψεις. Όμως, αυτά ποτέ δεν λειτούργησαν και ο εξοπλισμός είτε χάθηκε είτε απαξιώθηκε. Έτσι έχετε απόλυτο δίκιο, και συμφωνώ και εγώ μαζί σας πως η τεχνολογία της τηλεδιάσκεψης σκόνταψε στο Δήμο Κατερίνης,  καθώς όλα αυτά θα έπρεπε να υπάρχουν και να λειτουργούν, αλλά εμείς δυστυχώς δε βρήκαμε τίποτα και ξεκινάμε από το μηδέν.
 
Όλο αυτό το διάστημα κατέστησα σαφές σε όλους συμβούλους  με τους οποίους επικοινώνησα, αλλά κυρίως στους επικεφαλής, να μεριμνήσουν με ευθύνη τους, ώστε, να καταγραφούν και να αποσταλούν  εγγράφως οι όποιες διαφοροποιήσεις ή τοποθετήσεις συμβούλων επί των θεμάτων που συζητήθηκαν στα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια.  Πέραν της συνολικής τοποθέτησης του επικεφαλής ή του  εκπροσώπου  σας  στα Δημοτικά Συμβούλια που προηγήθηκαν,  δεν έλαβα καμία επιστολή τοποθέτησης  ή διαφοροποίησης, από κάποιον σύμβουλο σας, για κανένα θέμα, πλην της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του κυρίου Τσιουκάνη, από την παράταξη σας.
       
Ως εκτούτου ο ισχυρισμός σας περί αποκλεισμού των Δημοτικών Συμβούλων καταρρίπτεται καθώς από άλλες παρατάξεις έχουν φτάσει επιστολικές προτάσεις και τοποθετήσεις στα χέρια μου.
       
Όλες οι δυσκολίες και όλες οι ενέργειές μου για τις τηλεδιασκέψεις, είναι γνωστές στην κοινή γνώμη μέσα από τρεις συνεντεύξεις που έδωσα το προηγούμενο διάστημα, δύο ραδιοφωνικές στο ράδιο Αλέξανδρος και στο δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης και μία τηλεοπτική στην εκπομπή «Ευ ζην»  του κυρίου Ευγένιου Παπαδοπούλου στη Δίον Τηλεόραση.
       
Προφανώς θα ήταν σοφότερο να γνωρίζετε τις τοποθετήσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα που ανοίξατε, από το να δημιουργείτε  εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.
       
Τέλος για τη χρήση της αίθουσας του πνευματικού κέντρου Εκάβη, μου προκαλεί έκπληξη  να προτείνετε κάτι για το οποίο έχει νομοθετήσει η πολιτεία καθώς έχετε και εσωτερική πληροφόρηση για το τι επιτρέπει η κυβέρνηση και τι όχι σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα συγχρωτισμού ατόμων.Εξάλλου την λύση της Εκάβης την είχαμε επεξεργαστεί ως πιθανότητα από τα τέλη Μαρτίου αλλά την απορρίψαμε καθώς δεν προτίθεμαι να παρανομήσω.
     
Αξιότιμες κυρίες και κύριοι της δημοτικής παράταξης  Πολίτες σε Δράση. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει στη διάθεσή σας για να μεταφέρει  στο σώμα και να αναδείξει όλες τις εποικοδομητικές προτάσεις και τοποθετήσεις των συμβούλων και των παρατάξεων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πόλη μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης
Τερζόπουλος Γ ΘεοφάνηςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.