HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν χαλαρώνουν τα μέτρα απολυμάνσεων στον Δ.Κατερίνης

Αν και αποσύρονται σταδιακά, και έως ένα επίπεδο, τα μέτρα που είχαν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Κατερίνης δεν χαλαρώνει τις προσπάθειές του ως προς τις απολυμάνσεις που τακτικά διενεργεί στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, μέτρο που είχε αποφασίσει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.
Στο πλαίσιο αυτό, την περασμένη Παρασκευή 1/5 απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι χώροι του δημοτικού αμαξοστασίου και τα οχήματα, καθώς επίσης και οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκαν οι διοικητικές εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου, οι καμπίνες των οχημάτων αλλά και των μηχανημάτων. Επίσης, σε συνέχεια του προγράμματος απολύμανσης δημόσιων κτιρίων, απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.



Τέλος, σήμερα παρουσία του Γ.Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλου απολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προστατεύουμε, όσο μπορούμε κατά το δυνατόν, τη δημόσια υγεία μέσα από το πρόγραμμα των απολυμάνσεων που ξεκινήσαμε από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης και θα το συνεχίσουμε για όσο χρειάζεται».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια