Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αμφιθέατρο στην Μεθώνη

Ξεκίνησαν την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 οι εργασίες για την κατασκευή του Αμφιθεάτρου της Μεθώνης Πιερίας.

Η εταιρία ” Φίλιππος Τεχνική Α.Ε ” κέρδισε την δημοπρασία της Αντιπεριφέρειας και αυτή την στιγμή δουλεύουν πυρετωδώς με σκοπό να τελειώσουν σε δέκα μέρες.

Με την ολοκλήρωση του έργου η Μεθώνη θα αποκτήσει ένα Αμφιθέατρο με 7 σκαλοπάτια όπου θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν 210 άτομα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην Μεθώνη να διοργανώσει διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και να λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε


Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ και δείτε όλες τις φωτογραφίες στον "ΟδηγόΠιερίας"Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.