Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου – Συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό στην Πιερία

Η Βουλευτής, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, συμμετείχε σε διευρυμένη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα τοπικοί φορείς της Π.Ε. Πιερίας με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού και συγκεκριμένα με τον Υπουργό, κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό, κ. Μάνο Κόνσολα και το Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ., κ Δημήτρη Φραγκάκη για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου και το τι μέλλει γενέσθαι για τον τουρισμό στην Πιερία.

Η Βουλευτής, αφού επισήμανε το σημαντικό έως τώρα έργο της Κυβέρνησης που έχει καταστήσει την Ελλάδα ως την πλέον ασφαλή χώρα και έναν από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή τουριστικούς προορισμούς, κατέθεσε σειρά προτάσεων, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας.

Μεταξύ άλλων, πρότεινε την ενίσχυση του οδικού τουρισμού, με έλεγχο στις πύλες εισόδου στα βόρεια σύνορα της χώρας, τη διευκόλυνση στην έκδοση βίζας για τις χώρες που δεν αποτελούν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού. Είναι σημαντικό να κάνουν τουρισμό και οι Έλληνες, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού άκουσε με ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τις προτάσεις όλων των συμμετεχόντων και τόνισε ότι θα είναι σε διαρκή συνεργασία και συνεννόηση μαζί τους.

Ο Υπουργός Τουρισμού καθόρισε συγκεκριμένους άξονες για την ενίσχυση του τουρισμού, όπως ενδεικτικά ο οδικός τουρισμός αλλά και ο επιχειρηματικός τουρισμός, που μπορούν να στηρίξουν το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, ενώ ο Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. τόνισε ότι έχει ήδη λειτουργήσει εμφατικά για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος η online πλατφόρμα «Greece From Home», όπως άλλωστε και ότι θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η διαφημιστική καμπάνια του Ε.Ο.Τ. στο εξωτερικό που είχε διακοπεί προσωρινά λόγω του κορωνοιού.

Δεσμεύτηκαν δε όλοι ότι τόσο το Υπουργείο όσο και η Κυβέρνηση θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν τις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτές και να προωθήσουν ακόμα περισσότερο τον τουρισμό στην Πιερία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.