Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καθημερινή φροντίδα για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων στο Α’ ΔΑΚ

Στη συντήρηση - αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για την άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων στο σύνολο του Δήμου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που εκτελούνται καθημερινά από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Μεταξύ άλλων, οι εργασίες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, θα επικεντρωθούν στην επανασπορά του χλοοτάπητα και σε μία σειρά ακόμα συντηρήσεων – επισκευών σε υποδομές και εξοπλισμό.
 «Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, την αγαστή συνεργασία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών,  το ενδιαφέρον μας για την ουσιαστική στήριξη της άθλησης για όλες τις ηλικίες, σε όλο το εύρος του Δήμου αποδεικνύεται έμπρακτα από τις εργασίες που εκτελούνται καθημερινά σε αθλητικές- γηπεδικές εγκαταστάσεις» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας, ενώ όπως τονίζει: «Η λειτουργικότητα των αθλητικών υποδομών της περιοχής μας συμβάλλει καθοριστικά στην ενθάρρυνση της συμμετοχής των νέων και των κατοίκων του τόπου μας σε αθλητικές δραστηριότητες».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, αντίστοιχες εργασίες προγραμματίζονται για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.