Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Είχε γίνει τσακωτός στο σχολείο με πορνογραφικό σαδομαζοχιστικό περιοδικό

Η πραγματικότητα γύρω από την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, για αρκετές ημέρες είχε πυροδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας που έφταναν μέχρι τον θάνατό του και τη διαδοχή του από την αδερφή του.

Πλήθος τα δημοσιεύματα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο Ουν ενώ τα διεθνή ΜΜΕ ξεψαχνίζουν κάθε πτυχή της ζωής του και του παρελθόντος του.

Όπως μετέδωσε η Mirror λοιπόν όταν ο, 36χρονος σήμερα, Βορειοκορεάτης ήταν μαθητής πανάκριβου ιδιωτικού οικοτροφείου, μαζί με τα τρία του αδέρφια, φέρεται να είχε πρωταγωνιστήσει σε ιστορία που ο πατέρας του Γιονγκ Ιλ θα ήθελε να είχε κρύψει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν φοιτούσε μαζί με τα τρία αδέλφια του στο οικοτροφείο στη Βέρνη της Ελβετίας τη δεκαετία του 1990 είχε αναπτύξει περίεργα γούστα, που ανάγκασαν τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ να διατάξει άρον-άρον την επιστροφή του φοβούμενος τις κακές παρέες του γιου του με συμμαθητές από δυτικές χώρες.

Ο Κιμ απομακρύνθηκε από το σχολείο καθώς κατάσκοποι ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι ο γιος του πιάστηκε με πορνοπεριοδικό σαδομαζοχιστικού περιεχομένου στη σάκα του.

Καθηγητές του οικοτροφείου έψαξαν την τσάντα του μικρού Κιμ γιατι είχαν υποψίες ότι θα προσπαθούσε να αντιγράψει σε εξετάσεις ωστόσο ανακάλυψαν ένα γερμανικό πορνοπεριοδικό μέσα σε βιβλίο του και συνέταξαν μια αυστηρή αναφορά που περιλήφθηκε στον μαθητικό του φάκελο.

Πράκτορες της μυστικής αστυνομίας του Κιμ Γιονγκ Ιλ το ανακάλυψαν γρήγορα με αποτέλεσμα ο νεαρός Κιμ και τα τρία αδέλφια του να γυρίσουν μέσα σε λίγους μήνες στη Βόρεια Κορέα.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.