HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Είχε γίνει τσακωτός στο σχολείο με πορνογραφικό σαδομαζοχιστικό περιοδικό

Η πραγματικότητα γύρω από την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, για αρκετές ημέρες είχε πυροδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας που έφταναν μέχρι τον θάνατό του και τη διαδοχή του από την αδερφή του.

Πλήθος τα δημοσιεύματα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο Ουν ενώ τα διεθνή ΜΜΕ ξεψαχνίζουν κάθε πτυχή της ζωής του και του παρελθόντος του.

Όπως μετέδωσε η Mirror λοιπόν όταν ο, 36χρονος σήμερα, Βορειοκορεάτης ήταν μαθητής πανάκριβου ιδιωτικού οικοτροφείου, μαζί με τα τρία του αδέρφια, φέρεται να είχε πρωταγωνιστήσει σε ιστορία που ο πατέρας του Γιονγκ Ιλ θα ήθελε να είχε κρύψει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν φοιτούσε μαζί με τα τρία αδέλφια του στο οικοτροφείο στη Βέρνη της Ελβετίας τη δεκαετία του 1990 είχε αναπτύξει περίεργα γούστα, που ανάγκασαν τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ να διατάξει άρον-άρον την επιστροφή του φοβούμενος τις κακές παρέες του γιου του με συμμαθητές από δυτικές χώρες.

Ο Κιμ απομακρύνθηκε από το σχολείο καθώς κατάσκοποι ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι ο γιος του πιάστηκε με πορνοπεριοδικό σαδομαζοχιστικού περιεχομένου στη σάκα του.

Καθηγητές του οικοτροφείου έψαξαν την τσάντα του μικρού Κιμ γιατι είχαν υποψίες ότι θα προσπαθούσε να αντιγράψει σε εξετάσεις ωστόσο ανακάλυψαν ένα γερμανικό πορνοπεριοδικό μέσα σε βιβλίο του και συνέταξαν μια αυστηρή αναφορά που περιλήφθηκε στον μαθητικό του φάκελο.

Πράκτορες της μυστικής αστυνομίας του Κιμ Γιονγκ Ιλ το ανακάλυψαν γρήγορα με αποτέλεσμα ο νεαρός Κιμ και τα τρία αδέλφια του να γυρίσουν μέσα σε λίγους μήνες στη Βόρεια Κορέα.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια