Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Ακούρευτος, αγυάλιστος και ασκεπής!»

Το κείμενο με τις σκέψεις και τις ανησυχίες του τοπικού συμβούλου Κλέαρχου Λακασά φιλοξενούμε σήμερα στην Kapa News, όπως εκείνος μας το έστειλε χωρίς να προσθέσουμε ή ν' αφαιρέσουμε ούτε μια οξεία. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γράφει ο κ. Λακασάς:

Κι όμως, πέρασαν 8 ολόκληροι μήνες….και κάτι μέρες! Υποσχέσεις 100 ημερών που δεν ξεχνιούνται, αλλαγές που θα έβλεπε ο κάθε πολίτης μέχρι της γιορτές των Χριστουγέννων και πόσα άλλα……

Από τον Δήμο Κολινδρού, με Δήμαρχο τον αείμνηστο Βαγγέλη Πολύζο, μετά με τον Γιώργο Καλύβα, με τον Θωμά Σολοποτιά και μετά με τον Καλλικράτη πάλι τον Βαγγέλη Πολύζο ως τον Βαγγέλη Λαγδάρη, δεν θυμάμαι τον Κολινδρό ποτέ σε τόσο χάλια κατάσταση, τόσο σε καθημερινές ημέρες αλλά ειδικά σε μέρες εορτών..!

Μόνιμη δικαιολογία, «δεν έχω άτομα, δεν έχω προσωπικό….!» και όλα καλά. Και ερωτώ « Δεν το ήξερε αυτό προεκλογικά; Πως ξεστόμιζε τόσες υποσχέσεις, χωρίς να ξέρει πόσα άτομα σε προσωπικό θα βρει την πρώτη μέρα στον Δήμο; » Προφανώς δεν ήξερε, προφανώς δεν ήξερε πως λειτουργεί ο Δήμος ή δεν του τα είπαν σωστά! Ξεκινώντας από την γιορτή του πολιούχου μας Αγίου Δημητρίου σε συνδυασμό με την 28η Οκτωβρίου, μετά στις γιορτές των Χριστουγέννων που το μόνο καθαρό σημείο ήταν αυτό της Κεντρικής πλατείας, μετά στις Απόκριες σε συνδυασμό με την Καθαρά Δευτέρα που μπορεί να μην έγιναν λόγω της καραντίνας του COVID-19 αλλά το αθλητικό κέντρο ήταν απλά ρημάδι! Από το πάρκινγκ του ξενοδοχείου ως το κολυμβητήριο και από το γήπεδο του τένις ως το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, όπου ξεφυτρώνουν λάστιχα ποτίσματος με την ανοχή (απ’ ότι φάνηκε) του κάθε υπευθύνου. Μετά από την Σαρακοστή φτάνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα σε συνδυασμό με την Πρωτομαγιά. Το ότι δεν είχαμε επισκέψεις, που δεν έγιναν κάποιες εκδηλώσεις λόγω του κορονοϊού ή λόγω της καραντίνας το Πάσχα που δεν έγινε όπως έχουμε μάθει, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να είναι όλο αυτό το διάστημα όλα παραμελημένα.

Η βρωμιά με τα χόρτα από την είσοδο του Κολινδρού ως και μέσα στην κατοικημένη περιοχή με τις λακκούβες που η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγάλη για ζημία στα οχήματα, δεν θύμιζαν καθόλου ένα χωριό των 2.000-2.500 κατοίκων (περίπου) και μία ιστορική έδρα του Δήμου αλλά μία απόλυτη εγκατάλειψη! Ως ένα σημείο, εκτός κατοικημένων περιοχών δίνει μια καλή βοήθεια η Αντιπεριφέρεια. Πρώτον, με το καταστροφέα για τα χόρτα δεξιά και αριστερά του δρόμου,
Δεύτερον, με το Γκρεϊντερ για την αγροτική οδοποιία. Λύσεις πάντα υπάρχουν. Και στην δικαιολογία που πάντα ακούμε από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για έλλειψη προσωπικού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση έδωσε την δυνατότητα στους Δήμους να προσλάβουν προσωπικό και πολλοί άλλοι Δήμοι έχουν καλύψει αυτές τις ανάγκες! Ο δικός μας Δήμος γιατί δεν προχώρησε σε προσλήψεις άμεσα για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ανάγκες αυτή την περίοδο; Έλλειψη ικανότητας προγραμματισμού ή οικονομία στον Δήμο, παραμελώντας τις ανάγκες του Δήμου πάνω από τις ανάγκες των πολιτών; Τελικά ποιος είναι ο ρόλος ενός Δήμου;

Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Κολινδρού
Λακασάς Κλέαρχος

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.