Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κομμωτήρια: Χαμόγελα πίσω από τις μάσκες και αποστάσεις! Λούσιμο, βαφή, χτένισμα αλλά όχι όπως παλιά

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Το ίδιο και τα κομμωτήρια. Η μετά κορονοϊό εποχή βρίσκει τους πάντες μασκοφόρους και με υλικά μιας χρήσης και το κόστος μεγαλύτερο αλλά αναγκαίο για να είμαστε όλοι καλά.

Οι πρώτοι τυχεροί που βρήκαν ραντεβού πέρασαν τις πόρτες των κομμωτηρίων σήμερα με τους υπαλλήλους να τους υποδέχονται φορώντας τις μάσκες τους.

Με ένα πλατύ χαμόγελο, που όμως δεν φαινόταν λόγω της μάσκας, οι κομμωτές και οι κομμώτριες καλωσόρισαν σήμερα τους πρώτους πελάτες στα καταστήματά τους.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική για τους υπαλλήλους και προαιρετική για τους πελάτες. Όμως σήμερα φορούσαν όλοι! Και πως να μην συμβεί αυτό αφού σήμερα πρώτη μέρα άρσης των μέτρων είμαστε όλοι αγχωμένοι και μουδιασμένοι μπροστά στη νέα πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο επάγγελμα, όπως και αυτό στα κέντρα αισθητικής είναι από τα πιο επικίνδυνα γι’ αυτές τις μέρες αφού οι υπάλληλοι αναγκαστικά πρέπει να πλησιάζουν αρκετά τους πελάτες προκειμένου να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Παντού αντισηπτικά, μπέρτες και ρόμπες μιας χρήσης, πετσέτες μιας χρήσης, αποστείρωση των θέσεων, αποστείρωση των εργαλείων.

Όμως, όλα τα μέτρα έχουν ληφθεί και ιδού η εικόνα σήμερα στο κομμωτήριο του κ. Στάθη Λίτσα


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.