Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ξεκίνησαν οι εξετάσεις για διπλώματα οδήγησης με μέτρα ασφαλείας και μάσκα από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Οι εξετάσεις θεωρητικές και πρακτικές για την απόκτηση άδειας οδήγησης για τις κατηγορίες Δικύκλων, επιβατών και λεωφορείων οχημάτων (Α, Β, D) ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από 12/5/2020, με τις προϋποθέσεις του Ν.4682/2020 (ΦΕΚΑ΄ 76/2020).

Οι συμμετέχοντες, εξεταζόμενοι, εκπαιδευτές και εξεταστές θα φέρουν προστατευτική μάσκα προσώπου και γάντια.

Οι άδειες Οδήγησης των οποίων η ισχύς έχει λήξει από 01-01-2020 παρατείνεται για τις κατηγορίες Δικύκλων, επιβατών οχημάτων (Α, Β) παρατείνεται ως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η ισχύς των Επαγγελματικών αδειών οδήγησης εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών κατηγοριών C, D, CE και DE καθώς και Π.Ε.Ι παρατείνεται ως 31 Ιουλίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακαλούνται να προσέρχονται στην υπηρεσία σταδιακά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ. 2351353111, 118,119) τηρώντας τα προστατευτικά μέσα (θα φέρουν προστατευτική μάσκα προσώπου και γάντια).

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας; «Στο πλαίσιο της σταδιακής επαναφοράς στην κανονική λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για πολίτες και υπαλλήλους, για  την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19»Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.