HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξεκίνησαν οι εξετάσεις για διπλώματα οδήγησης με μέτρα ασφαλείας και μάσκα από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Οι εξετάσεις θεωρητικές και πρακτικές για την απόκτηση άδειας οδήγησης για τις κατηγορίες Δικύκλων, επιβατών και λεωφορείων οχημάτων (Α, Β, D) ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από 12/5/2020, με τις προϋποθέσεις του Ν.4682/2020 (ΦΕΚΑ΄ 76/2020).

Οι συμμετέχοντες, εξεταζόμενοι, εκπαιδευτές και εξεταστές θα φέρουν προστατευτική μάσκα προσώπου και γάντια.

Οι άδειες Οδήγησης των οποίων η ισχύς έχει λήξει από 01-01-2020 παρατείνεται για τις κατηγορίες Δικύκλων, επιβατών οχημάτων (Α, Β) παρατείνεται ως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η ισχύς των Επαγγελματικών αδειών οδήγησης εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών κατηγοριών C, D, CE και DE καθώς και Π.Ε.Ι παρατείνεται ως 31 Ιουλίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι για την παρακαλούνται να προσέρχονται στην υπηρεσία σταδιακά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ. 2351353111, 118,119) τηρώντας τα προστατευτικά μέσα (θα φέρουν προστατευτική μάσκα προσώπου και γάντια).

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας; «Στο πλαίσιο της σταδιακής επαναφοράς στην κανονική λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για πολίτες και υπαλλήλους, για  την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια