Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Από τον Παπαδόπουλο και το «Μένουμε Σπίτι» στη Σταυροπούλου και το «Μένουμε Ασφαλείς»- ΒΙΝΤΕΟ

Οδηγίες για το πως μπορούν οι πολίτες να φτιάξουν τη δική τους αυτοσχέδια μάσκα δίνει η Βίκυ Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Μένουμε Σπίτι» πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του υπουργείου Υγείας «Μένουμε Ασφαλείς».

Με έντονη τη διάθεση αυτοσαρκασμού και το μοναδικό της χιούμορ, η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει πως μπορούμε να κατασκευάσουμε τη δική μας αυτοσχέδια μάσκα με ύφασμα.

«Μην επιμένεις αγοράκι μου, θα φτιάξω μάσκα που θα την κάνω μόνη μου. Παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά. Φοράμε μάσκα και προστατευόμαστε από τον κορονοϊό όπου επιβάλλεται και όπου χρειάζεται. Θα μου πείς " Βίκυ μου θα κρύψεις τέτοια ομορφιά;" . Πρέπει να γίνει, τι να κάνουμε; Μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας πανεύκολα», λέει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου στο βίντεο της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς».

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.