Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστολή αγωνίας του Φ. Μπαραλιάκου για την “τύχη” των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων

Την αγωνία των πολιτιστικών συλλόγων για την πραγματοποίηση των καλοκαιρινών τους εκδηλώσεων σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες που αφορούν στον κορωνοϊό μετέφερε σε επιστολή του ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Φώντας Μπαραλιάκος προς την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Απ' ότι γράφει ο ίδιος σε σχετική του ανάρτηση στο facebook, ο κ. Μπαραλιάκος έχει επικοινωνήσει με αρκετούς πολιτιστικούς συλλόγους και έχει εισπράξει την αβεβαιότητα που επικρατεί, όσον αφορά τα προγραμματισμένα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού στο νομό.

Πρόθεση των συλλόγων, σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχει ο βουλευτής, είναι να συνταχθούν απόλυτα με τα νέα υγειονομικά δεδομένα και να προσαρμόσουν ανάλογα τις εκδηλώσεις τους.

Δείτε την επιστολή του:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.